The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan az yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut balans kaybı kabil şeyler yaşayabilmeleridir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kapının estetik dokuması ve rağbet edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

Bu sebeple yapı içre herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, yapı ile Yangın kapısı istanbul dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Elan detaylı ele hileındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zaruri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdivenleri binalırken genliği konutlarda 80cm, topluma belirgin strüktürlarda 120cm, yüce katlı büro binalarında 90cm genişliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den az olmamalıdır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı; âdem evladı katkısızlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek derunin kullanılmaktadırlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en muvafık yükselmek politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve keyif şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page